NHM Christmas 2014 Expo – Taster Sessions

I really hope you are able to make the NHM Christmas Expo on Friday 14th November.

If you are attending and would like to try out one of the free taster session, this is a complete list of what is available.

All bookings need to be made via the Eventbrite link.

Taster Sessions

9.30am 9.50am 20 mins Magical Salt Bowl
10.00am 10.10am 10 mins Gong Meditation
10.15am 10.35am 20 mins Jumble Bee’s – Session 1
10.40am 11am 20 mins Jumble Bee’s – Session 2
11am 11.15am 15 mins Baby Yoga
11.25am 11.40am 15 mins Children’s Yoga
11.45am 12pm 15 mins Relax Kids – Session 1
12pm 12.15pm 15 mins Relax Kids – Session 2
12.15pm 12.30pm 15 mins Relax Kids – Session 3
12.30pm 12.40pm 10 mins Baby Massage – Session 1
12.45pm 12.55pm 10 mins Baby Massage – Session 2
1pm 1.10pm 10 mins Baby Massage – Session 3
1.15pm 2pm 45 mins “The Right Kit” – Sandra Sergent Photography
2pm 2.15pm 15 mins Mahuru Baby Clinic
2.15pm 2.30pm 15 mins Tummy Time Fun

Eventbrite Booking Links

To find out which age groups these taster sessions are for and for more details about what the taster session will be about, please view the eventbrite links below.

Magical Salt Bowl

Gong Meditation

Jumble Bee’s – Session 1

Jumble Bee’s – Session 2

Baby Yoga

Children’s Yoga

Relax Kids – Session 1

Relax Kids – Session 2

Relax Kids – Session 3

Baby Massage – Session 1

Baby Massage – Session 2

Baby Massage – Session 3

“The Right Kit” – Sandra Sergent Photography

Mahuru Baby Clinic

Tummy Time Fun

Related Posts

NorthHantsMum Christmas Expo!!!

NHM Christmas Expo – Stalls

Eventbrite Booking link for the entry discount